Onze klanten getuigen...


Via deze weg wil ik graag mijn grote tevredenheid uiten over de firma KITPOWER. De verantwoordelijke met wie ik heb gebeld, heeft duidelijk op al mijn vragen geantwoord. Hij heeft er de nodige tijd voor genomen en mij de technische elementen eenvoudig en begrijpelijk uitgelegd.
Dit is reeds de 2e KITPOWER die ik bestel, en ik ben er zeer tevreden over. Het hogere vermogen en het krachtigere koppel zijn bijzonder indrukwekkend: +48 pk en 81 Nm voor de JTD multi-Jet 16V Alfa / Fiat. Deze prestaties werden door de vermogensbank bevestigd.
De garantie van 8 jaar bewijst nogmaals dat de firma haar activiteiten au sérieux neemt en vertrouwen heeft in haar producten.
De sensaties op de weg zijn onmiddellijk voelbaar, dankzij de grotere beschikbaarheid van de motor en het extra koppel. Daardoor daalt het gemiddelde verbruik met meer dan een liter per 100 km.
Hartelijk dank aan het hele KITPOWER-team voor hun ernst en professionaliteit.
Thierry J. Alfa Romeo JTD


Snelle levering en superdoeltreffende service: ik maak zeker reclame voor jullie.
Arno N. Toyota Landcruiser 3.0 D4D Elsene 

Het is niet makkelijk om een elektronische powerbox te vinden of om door de bomen van de aanbiedingen op het internet het bos nog te zien. Ik ben in de ateliers in België geweest: snelle installatie en ernstige onderneming: bravo!
Jurgen M. Luxemburg – Kia Carens CRDI

Ik zocht een kit om de prestaties van een motor met een “Siemens”-injectiesysteem op te drijven. Deze werd in het atelier geïnstalleerd en na controle op de vermogensbank bleek alles perfect te zijn.
Nissan Qashqai – Georges P. Mechelen 


Vraag en antwoord 

Hoe contact opnemen?