Eigen vermogentestbank Bosch FLA
WIE ZIJN WIJ?
Onze onderneming is sinds 1998 uitermate gespecialiseerd in de ontwikkeling, vervaardiging en commercialisering van vermogenskits voor turbodieselmotoren.

Door de jaren heen hebben wij op dit domein een internationale reputatie opgebouwd doordat deze kits professioneel betrouwbaar en bijzonder doeltreffend zijn.

Voor alle domeinen geldt één gouden regel: een klant die een leverancier kiest, mag niet op een dwaalspoor worden gebracht door de grote verscheidenheid van producten die op de markt worden aangeboden; de technische gegevens (numeriek systeem) en de voordelen (eenvoud van aansluiting en grote betrouwbaarheid) moeten de doorslag geven.

Ons product / merk Kitpower® is een elektronische box voor wagens met een turbodieselmotor van de recentste generatie (TDI 115 – 130...CH, JTD, CDI, TDS, HDI...).

Een goed product wordt gekenmerkt door de geavanceerde technologie en de uitzonderlijke kwaliteit van de afwerking. Kitpower vindt het belangrijk dat de klant voor een concurrerende prijs een goede service krijgt. Om in het oerwoud van het grote aanbod een duidelijker beeld te krijgen, richt u zich het best tot vaklui die reeds vele jaren lang tonen wat ze waard zijn.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Kitpower erin is geslaagd om in de sector van de elektronische boxen met oorspronkelijke connectoren een Europese toppositie in te nemen.

De meeste Kitpowers zijn leverbaar met TUV-erkenning.


Kitpower MAAKT NOOIT GEBRUIK VAN EEN COMPUTERAANSLUITING!! De stekkers zijn steeds 100% identiek met degene die op de oorspronkelijke motor worden gebruikt!